Започна събирането на номинации за „Жена на годината на Благоевград”

99182-chimeva

За 12- поредна година в Благоевград ще се проведе традиционният конкурс „Жена на годината на Благоевград. Конкурсът се организира от Женското благотворително дружество „Македония” и Община Благоевград. Вече започна и събирането на номинациите за конкурса.

„Говорим за жени, които освен задълженията, които имат към семейството, към работата дават нещо от себе си и за обществото. Няма точни критерии, по които да се номинират жените, но винаги има хора, които предлагат някои от фаворитките, които са около тях. След класацията ще останат 10 жени, като от тях ще бъде избрана една”, заяви Здравка Чимева – председател на сдружение „Ние, жените”.

Имената на 10-те номинирани благоевградчанки ще бъдат оповестени на 18 март. Името на носителката на приза за 2014 година ще стане ясно на самата церемония, която ще се проведе на Благовещение  – 25 март в зала „22 септември”, от 18.00 часа. Номинациите на най-достойните жени благоевградчанки ще се приемат чрез официалния сайт на конкурса www.jenanablagoevgrad.org, на тел. 073 88 07 54 или на електронната поща на конкурса jenanablagoevgrad@gmail.com

Автор: Деси Атанасова, E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене