Сандански вести: Нощен клуб „MASSA“в Сандански тъпче клиентите си с алкохол – менте?

Засилени проверки за алкохол-менте започват в заведенията и дискотеките в Санданско. Масираните проверки са назначени заради масовото оплакване на потребителите, че в нощните заведения в града и селата се сервира съмнителен алкохол с остра миризма на спирт.
В сигнал, достигнал до редакцията на вестник „Запад – Юг“, се казва, че нощният клуб „Маса“ в Сандански тъпче клиентите си с некачествен алкохол.
„Два дни аз и цялата никомпания, която бе на събитието в петък вечер, не може да спрем да повръщаме и да се чувстваме зле. Всичко това е заради ментето, което ни сервираха в Маса клуб… Получихме обриви по цялото тяло, адско главоболие и високо кръвно. Именно спиртът, който ни сервираха, е причинител на това“, заяви 22 годишен младеж, който помоли да запазим анонимността му, за да няма проблем след това, тъй като твърди, че е редовен посетител на нощния клуб и всички го познавали.
Ние от „Запад-Юг“ сме съпричастни със момчето, което се осмели да разкаже истината и подкрепяме действията на органите за масово затваряне на заведения, ако не отговарят на изискванията.

www.sandanskivesti.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене