Маратонско отваряне на оферти за санирането в Благоевград

Маратонско отваряне на оферти започна в община Благоевград. От 10 часа днес комисия с председател Антония Методиева, директор дирекция „Правно-нормативно обслужване и обществени поръчки“ започна разглеждането на подадените оферти от фирми и сдружения кандидати за изпълнение на строително-монтажните работи по 25 обособени позиции.

Общо 114 оферти ще бъдат отворени през днешния ден, като кандидатите се борят за изпълнители на санирането на блокове в кварталите „Струмско“, „Ален мак“, „Еленово“ както и на жилищни сгради в останалите части на града, които отговарят на критериите на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Интересът за изпълнител на обществената поръчка на община Благоевград с предмет е огромен от страна на фирмите, като оферти са подали по 7-8 сдружения или фирми за всяка обособена позиция.

Максималният разполагаем финансов ресурс на Възложителя за настоящата обществена поръчка е в размер общо на 31 057 033.88 лева без ДДС са всички 25 обособени позиции.

Срокът за изпълнение на строителството за всяка обособена позиция по отделно не следва да бъде по-малък от 30 календарни дни и не по-дълъг от 45 календарни дни.

Автор: Станислава Христова, E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене