36-годишна поиска спешна защита: Петричанка преживя истински ужас на „Св. Валентин“! След заплахи за убийство с бухалка ,ревнив съпруг изпотроши с камъни прозорците на бившата си жена навръх празника

Инцидентът станал, докато жената вечеряла с новия си приятел и децата си

Заповед за незабавна защита издаде днес районен съд в Петрич срещу петричанин по закона за домашното насилие, научи Struma.com. Запрян О. разбил с камъни прозорците на дома на бившата си съпруга Стефанка З., докато вечеряла с новия си приятел и двете си деца.

Инцидентът станал на празника на влюбените „Св.Валентин„ около 21 часа. Майката на двете непълнолетни деца е с влязло в сила бракоразводно дело, решението на което е издадено от съда в Петрич през месец септември 2015 година. В жалбата си тя твърди, че всеки има право на личен живот, след приключването на брака си. Във въпросната вечер, бившият и съпруг започнал да праща заплашителни смс-си до нея от личния му телефон.

Последвало и предупреждението, което дословно гласи така: “Ще дойда и с една бухалка ще ви потроша и двамата“. След което Запрян О. поискал да говори по телефона с невръстното си момче, на 7 годинки. Майка му обаче включила микрофона на телефона си и то чуло дословно всичко, което баща му отправил като заплахи срещу майка му. Момченцето не издържало на психическия тормоз и се разревало на масата пред всички.

Не минали и двадесет минути и пред дома, в който живее жената пристигнали бившият и мъж и брат му Ф. О. Първо разбили комарниците на прозорците, а после и тях. През това време Стефанка, която е на 36 години позвънила на тел.112 за помощ. Съдът днес наложи незабавна заповед за защита от домашно насилие срещу бившият съпруг на Стефанка Запрян О., а до месец ще излезе и с решение.

Валентин Герчев/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене