„Пирин“(Гоце Делчев) победи в първата си и последна контрола през зимната подготовка

Неврокопчани надделяха над юношеската формация U 19 на ОФК „Пирин“(Благоевград) с 1:0 и дадоха да се разбере, че не се отказват от участие в първенството, противно на слуховете

Двата отбора изнесоха един приличен двубой, в който редовната подготовка на младежите на гостуващия тим личеше, което показа, че гоцеделчевци ще трябва да наваксват час по-скоро изоставането си в подготовката заради последните събития около отбора.

DSCN7083

Единственото попадения в двубоя бе отбелязано в 7-та мин., когато Борислав Шабанов оползотвори хубаво подаване след добър пробив на Живко Грозданов. Малко по-късно пропуск да удвои направи Венцислав Малтъзов, а в 22-та мин. най-сериозната ситуация за гол в полза на гостите направи Марио Василев. С шутове от средна и близка дистанция за неврокопчани се отличиха Радослав Моллов и Ахмед Адемов, а за благоевградчани направиха Кирил Грозданов и Здравко Богоев.

След почивката имаше повече интересни моменти, но до попадение не се стигна, след като вратарите на съперниците НИколай Шоколарев – за неврокопчани и Радослав Рударски за ОФК „Пирин“(Благоевград) заключиха вратите си.

DSCN7103теодор ганчев

За домакините повторни дебюти направиха Ахмед Адемов и Илия Тафров, който бе капитан на отбора в този двубой. Освен него на линия бе и познатият от престоя си в „Места“(Хаджидимово) Теодор Ганчев. Все още не е ясно какво е ситуацията около Зефир Катунчев, който отсъстваше от двубоя поради служебни ангажименти. На линия не бе и Абди Абдиков, който започна занимания през миналата седмица, но не се яви на стадиона в Гоце Делчев в деня на проятелския мач. В мъжкия отбор макар и неофициално дебютира Тефик Молламустафа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене