Бившият футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) Иван Спахиев си намери нов отбор

Ветеранът, играл натрупал сериозен професионален опит в отбоите на „Берое“, „Миньор“(Перник), Банско и „Сливнишки герой“ ще играе до пролетта в „Струмска слава“

Това стана ясно, след като играчът се договори с ръководството на отбора от югозападната „В“ група. Той веднага започна тренировки с тима само седмица преди старта на втория полусезон от първенството на радомирци срещу безспорния лидер  групата – ЦСКА. Тогава се очаква бранителят да дебютира за новия си клуб, където той не е нов, след като преди няколко години игра там.

Неврокопският ветеран бе привлечен в „Струмска слава“, за да помогне заедно със съотборниците му отборът да се класира в десетката на групата или в най-добрия случай да влезе в петицата. Това може да се случи и е напълно реално с оглед на доброто класиране на тима, който в момента заема осма позиция след края на първия полусезон.

За последно Иван Спахиев игра в родния му „Пирин“(Гоце Делчев), но бе уволнен от клуба в средата на октомври 2015 г., след като заедно с още 6 свои колеги отказа да играе в мача срещу „Ботев“(Ихтиман), откъдето тръгна и дълбоката криза при неврокопчани. Защитникът излиза срещу доскорошния си отбор само след около един месец, когато радомирци гостуват на Градския стадион на 23 март.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене