Скандално! По нареждане на кмета Наско Петев, деца събират такса за тоалетната в Мелник

IskamDumataВ Мелник се проведе фестивалът „“Златен грозд-2016 “, получихме писмо и видео от наш читател. Ето какво ни пише той:

“Здравейте Топ Преса. Днес заведох семейството си на фестивалът на мелнишкото вино „Златен грозд ” в Мелник”. На входа на Мелник, полицията любезно ни упъти къде да паркираме. Единствения широк паркинг беше препълнен от коли и автобуси. От паркинга тръгвайки към града се минава през една обществена тоалетна, направи ми впечатление, защото имаше опашка от чакащи. Изчакахме си реда и ние.

Имаше много хора, деца с носии, кукери…Навсякъде имаше дегустации на вино и това вино, което ти хареса най-много се гласува за него.

След няколко часа, песни, танци и скара 😉 се отправихме отново към паркинга. Децата искаха да си поиграят на площадката. Много се зарадваха на паметника на Яне Сандански. Пита ни дали това е Iron Man (Това е извън темата)
За да стегнеш до парка, пак се минава през прословутата тоалетна. До тоалетната вече имаше две деца – момиченца. Бяха сложили едно роло тоалетна хартия, върху една кофа и събираха такса за тоалетната. Поиграха си децата и дойде време да си тръгваме. Жена ми искаше да ползва тоалетната преди дългият път. И на нея и беше направило впечатление, че преди децата ги нямаше и тоалетната беше Free.

Влизам аз, правя каквото правя и си излизам… а те: “А таксата?”. Питам ги какво такса, бе момичета? А те ми отговориха, че кмета Наско Петев ги е накарал да събират такса.
Кмета е решил, че от този наплив от хора, да изкара някой лев, а може и да е идея на самите деца.

Илия Димитров
гр. Смолян

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене