Известният стоматолог д-р Марин се впусна в туристическия бизнес, откри къща за гости в Лещен, синът му Здравко подкара „Порше“

С поредна придобивка се увеличи бизнес империята на един от най-известните и състоятелни стоматолози в Пиринско д-р Валентин Марин. Наскоро той представи пред многобройните си приятели и близки новата си къща за гости в родопското село Лещен, с която се впуска в туристическия бизнес. Построена в характерен за района стил, с каменна зидария и дърво, тя ще носи името на фамилията „Марина къща“. Събитието бе ознаменувано с голямо парти с жива музика, а най-посещаваното място се оказа откритото барбекю на терасата, където се разпореждаха синовете на доктора Мартин и Здравко.

И двамата са поели по пътя на баща си и заедно с него имат кабинети в Гоце Делчев и Благоевград. Тримата са изключително трудолюбиви и задружни, затова постигат всичко, с което се захванат, хвалят ги приятелите им. Наскоро големият син д-р Здравко Марин събра очите на неврокопските автоманиаци, като си купи за края на успешната година „Порше Панамера” и дори на Фейсбук страницата си е качил снимки от километража на колата, който сочи точно 3737 километра. Фамилията Марини са известни в Гоце Делчев със страстта си към хубавите коли, затова изборът на Здравко не е изненада за никого, както и финансовите му възможности, да си го позволи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене