Вижте къде спипахме общинския съветник Милан Богдански

Служебния автомобил на Топ Преса скъса жило. Нали се сещате онова дето сваля и вдига стъклото. Поразпитах тук – там и ми казаха, че на главния път Е- 79 преди бензиностанцията има една фирма, която може да направи ново жило. Тръгнах на там и пред мен в същата посока завива автомобил в които разпознах общинския съветник Милан Богдански. Първоначално не мислех да го заговарям и му направих няколко папарашки снимки за рубрика ни в Топ Преса. Влизайки в работилницата се поздравихме и си поговорихме:

MB - 2Здравейте г-н Богдански, какво ви води на сам?
– Здравейте, Топ Преса… И аз като вас тук си решавам проблема…
Тук съм защото в тази фирма можеш да получиш услуга свързана с професионалните детайли за хидравлика. А и не само за това, тук управителя на фирмата Краси дава консултации. Човек, който има опит в Благоевград и много правилно преценява нещата. Понякога се е случвало да взимам детайли, за да премеря на място възлите и чак след това да ги купя. А не да купя нещо, което после не мога да използвам.

Какво е това, което държите в ръката си?
– Правя гъвкави маркучи за компресиран природен газ. С тази фирма работим от самото начало. Прави ги, тества ги и съм доволен от самата услуга, като бързина, цена и качество. Това, което държа са детайли за тези маркучи.

Защо точно тук, в тази фирма?
– Тук намирам много детайли, които не мога да ги намеря на друго място. Тук хората са професионалисти за изготвяне на стругарски услуги. На друго място биха ми отказали или биха се проточили във времето. Намираме общ език с хората в тази фирма. А ето този господин, който идва от там е Красимир Въсенски, и е управителя на “Мото – 2006”. Той може да ви каже повече за дейността, ако се интересувате…

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

MB - 3

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене