Димитър Бербатов може да играе тази вечер в дербито с „Олимпиакос“

Новината потвърдиха от гръцката футболна федерация и ПАОК и той ще може да бъде налице в започващия тази вече то 19.30 мач

Това се случи, след като бе спечелено обжалването срещу наложената му санкция. Както е известно тя бе наложена на 35-годишният таран получи червен картон при загубата с 0:1 от АЕК преди две седмици. Тогава той удари без топка бившия си съотборник в „Тотнъм“ през сезон 2007-2008 Роналд Варгас в 83-та мин., което му коства директен черен картон.

Според първоначалното решение на дисциплинарните органи в гръцкия футбол бившият ни национал трябваше да пропусне три двубоя на ПАОК, включително и тази срещу „Олимпиакос“, но след като жалбата е уважена и след като Бербо вече бе извън строя за две срещи на тима си, той ще е може да вземе участие срещу лидера в Гърция.

Връщането му в игра срещу „Олимпиакос“ бе посрещната със сериозна надежда феновете на черно-белия клуб, които се надяват той да помогне за повече от достойно представяне срещу едноличния лидер. Това ще помогне на клуба да задържи своята четвърта позиция във временното класиране, даваща право на участие в евротурнирите.

При неговото отсъствие съотборниците му от тима в Солун регистрираха две ремита с 1:1. Едното бе навръх неговия 35-и рожден ден, в деня на който неговите съотборници се издъниха с равенство 1:1 срещу слабака „Атромитос“. Със същия резултат те завършиха при гостуването си в Атина на „Паниониос“ в мача между двата тима в турнира за Купата на България.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене