Костадин Хазуров няма повод за притеснение

Нападателят, роден в Гоце Делчев и неговите ръководители в ЦСКА си отдъхнаха, след като стана ясно, че нападателят няма сериозна контузия

Това показаха лекарските прегледи след мача на „армейците“ срещу „Пантракикос“(Комотини), когато напусна принудително терена твърде след около 20-ина минути след началото. Причина за случилото се бе проблем в бедрото, което хвърли в смут футболиста, съотборници и ръководство.

След обстойни медицински изследвания обаче се оказа, че няма причина за тревога и неврокопчанинът просто е имало напрежение в проблемната област, което се смята за нормално да се прояви заради сериозните натоварвания по време на подготовката и фактът, че преди това играчът е имал нараняване там. На този фон се оказа правилна реакцията на старши треньора Христо Янев, който побързал да го извади от игра, за да не рискува състоянието му. Очаква се младият наставник на ЦСКА да се въздържи от риск и в поредния двубой от подготовката в Гърция срещу третодивизионния „Византион“. Тя ще се проведе утре (7 февруари) от 15.00, а Костадин Хазуров ще бъде готов да играе, но ще бъде оставен да почива, за да има повече време да се успокои проблемното място.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене