Да осигурят поне 1000 гласа за предстоящите избори за Европарламент и трима съветника в следващите местни избори е първоначална задача на възобновената местна структура на политическа партия ЛИДЕР гр. Гоце Делчев

 IMG_3993

Това бе поставено като стартова задача на снощното учредително-изборно събрание на ПП ЛИДЕР в Гоце Делчев, на което бе избрано ръководство на възродената местна структура на партията.

За председател на общинското ръководство на ЛИДЕР единодушно бе одобрен Станислав Башов. Негов заместник е Димитър Парасков. Секретар на неврокопските ЛИДЕР-и ще бъде Костадин Вантов. Рени Жбантова и Боряна Вълчева са членове на УС, с което бе оформен списъкът на избраното ново ръководство на възродената общинска структура на ЛИДЕР в Гоце Делчев.

Да уважат учредително-изборното събрание на ПП ЛИДЕР снощи в Гоце Делчев бяха и Петър Петров – организационен секретар на партията за област Благоевград и общинският координатор Валери Манов.

При неформални разговори след събранието лидерите от Благоевград разговаряха с новоизбраното ръководство и симпатизанти на лидер за предстоящата работа на местните активисти за постигане задачите на партията.

Прави впечатление, че възродената общинска структура на ЛИДЕР, ръководство и симпатизанти са изключително млади хора, които до момента не са се занимавали с политика и силно желаят да се промени политическото статукво в България.

IMG_3994

IMG_3999

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене