Яне Янев пред ПИК: Моника Станишева е назначила Семейството в ДФ „Земеделие“! Тя е осигурила участието на Кольо Босия в Би Ти Ви, за да говори той лъжи срещу мен!

Яне Янев

„В момента, в който аз започнах да разкривам грандкорупционните схеми в ДФ „Земеделие“ по Нова телевизия, Кольо Босия беше пуснат от заинтересовани лица да говори по същото време по Би Ти Ви, за да се се неглижира казаното от мен и да се разконцентрира удара срещу корумпираното ръководство на Фонда и да се отвлече вниманието на обществеността към тема, по която българските граждани от 20 години имат антипатия и то с основание. Това заяви пред ПИК Яне Янев.

Потърсихме го за коментар на изявлението на Босия, че той бил агент Хлапето.

„Агенция ПИК е медия, която прави собствени разследвания. Искам да видите, че преди 4 години същото студио на Би Ти Ви Босия, каза, че съм агент Хлапето. Ако това беше вярно, щеше ли да остане неразкрито 4 години? Тази лъжа се пуска или преди избори, или когато правя разкрития за корупционни схеми“, подчерта Янев.

На въпрос – кои са заинтересованите лица, които са осигурили участието на Босия по Би Ти Ви, лидерът на РЗС отговори: Това е същият, кръг, който е имплантирал корумпираното семейство Мирослав Николов и Виолета Александрова в ДФ „Земеделие“. Това е Моника Станишева. Тя е обещала миналата вечер на семейството, че ще подсигури Босия да говори по Би Ти Ви лъжи, че съм агент на службите, по същото време, в което  аз гостувам в Нова телевизия“

Лидерът на РЗС разкри пред медията ни и още една прелюбопитна подробност:

„Виолета Цветанова Александрова снощи се е прибрала след 22.30 ч. в жилището си в столичния квартал „Овча Купел“ на улица „Народно хоро“ и там гръмогласно е разговаряла по GSM-а с Моника Станишева. Тя е говорила толкова високо, че е била чута от съседите си от първия и втория етаж. Слава Богу, че има доблестни хора и те ми казаха за разговора й. Сутринта Александрова е изфучала от апартамента си с чисто нов джип „фолксваген „Туарег“.

Бих посъветвал Николов и Александрова да направят едно добро на България – да не пречат на единствената и най-мощна държавна агенция ДФ „Земеделие“ да се развива и да получи положителна оценка. Те трябва да се оттеглят, защото ако не го направят ще излезе истината за корупционните им схеми“, подчерта Янев.

pik.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене