Скандално! Игор Тудор се гаври с Димитър Бербатов

Старшията на ПАОК все по-често си позволявал да унижава българина, което може да се окаже цъкаща бомба

Треньорът на Димитър Бербатов в ПАОК Игор Тудор може сериозно да си изпати, а причината за това да бъде именно българинът. Всичко това идва от, меко казано, гаврите, които си устройва бившият играч на Ювентус, който не пропускал да захапе нашето момче за щяло и нещяло. Това е довело отношенията между тях до точката на замръзване, а за пореден път те се обтегнали, след като хърватинът казал доста остри думи по адрес на нападателя съвсем наскоро. Според него формата на родения в Благоевград играч спадала постоянно и не виждал в негово лице лидера, който трябва да бъде. Това на практика предреши и събитията преди следващия двубой на ПАОК за първенство. Така за пореден път Димитър Бербатов ще остава резерва срещу Янина.

Според наблюдатели на гръцкия футбол и познавачи на обстановката в около солунския клуб, основно отношенията с Игор Тудор се смразили, след мача с Габала в турнира за Лига Европа. Тогава бившият национал започна титуляр, но в 71-ата минута беше заменен от Янис Мистакидис. Бесен от смяната той не скри своите емоции, след като  не отиде да поздрави треньорите и резервите на тима, а направо се отправи към съблекалнята. След това бесен е напусна стадион Тумба и не изчака края на двубоя.

Така комшиите обаче прогнозират, че екскапитана на националния отбор няма да остави нещата така.

„Бербатов може и да си мълчи в момента, но явно само тупа топката, преди да избухне“, коментират гърците, според които Тудор е пътник при следваща издънка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене