„Пирин“(Гоце Делчев) започва подготовка на 18 януари

Вече са договорени 4 контроли, остават още поне 3

„Пирин“(Гоце Делчев) ще започне подготовката си на 18. януари и ще се присъедини към адашите от Разлог, които същия ден ще стартират също предсезонния цикъл.

Информацията бе потвърдена от старши треньора на отбора Димитър Крушовски, който продължава да изпълнява задълженията си към клуба, след като пое поста от Тодор Киселичков преди почти 3 месеца.

Целият период до началото на пролетния дял на шампионата в югозападната „В“ група на 21 февруари ще протече при домашни условия, а за момента няма футболисти, които да са заявили категоричното си желание да напуснат.

Лично наставникът на „Пирин“ реди приятелските мачове като вече успя да договори 4 от желаните от него общо 7. Началото на серията ще бъде поставено на 27 януари, когато питомците на Димитър Крушовски ще излязат срещу „Вихрен“. След това серията ще бъде продължена със спаринг срещу „Септември“(Симитли) на 30. 01. Друг сигурен противник е Банско, с който бе фиксирана датата 3.02, а след 6 дни се предвижда проверка с „Пирин“(Разлог). До края на подготовката предстоят поне още 3 контроли като графикът може да бъде и сгъстен, ако има желаещи противници, коментираха от „Пирин“(Гоце Делчев).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене