Снегът се завръща след обяд

Днес валежите временно ще спрат. По-късно след обяд от запад отново ще завали сняг. По Черноморието с временни прекъсвания ще превалява дъжд, преди обяд – сняг. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток, който през деня в Източна България постепенно ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са от минус 8°–минус 2° в Северна България до 2°–5° в югозападните райони и по брега на морето.

 

За Благоевград максималната температура днес ще е 4°, а минималната (-5°),

Банско 5°/-1°,

Разлог 5°/0°,

Дупница 3°/-7°,

Кюстендил 3°/-8°,

Перник 1°/-9°,

Гоце Делчев 4°/1°,

Сандански 3°/-1°,

Петрич 3°/-1°

 

Атмосферното налягане ще се понижи и ще бъде по-ниско от средното за месеца.

Над планините ще бъде облачно и ветровито. След временно спиране на валежите, по-късно след обяд отново ще завали сняг. Ще духа силен югозападен, по високите и открити части – до бурен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 2°, на 2000 метра – около минус 5°. 

По Черноморието ще е облачно, с временни прекъсвания ще превалява дъжд, преди обяд – сняг. Ще духа умерен вятър от изток-североизток, който постепенно ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са между 2° и 5°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала. Температурата на морската вода ще е 4°-7°.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене