Преглед на местния печат

„Вяра“

Охранител набеди медицинската сестра Нели Бачева за кражба на блуза от магазин „Лидъл” в Дупница, 60-годишната жена: Щях да получа инфаркт, унизи ме

Охранител в магазин „Лидъл” в Дупница набеди клиентка, че краде и я доведе до почти прединфарктно състояние. Нели Бачева се оплака, че е била страшно унизена от служител в дупнишкия магазин на голямата хранителна верига, усъмнил се, че е откраднала блуза. Клиентката, която е медицинска сестра в Целодневна детска градина №1 в града, сподели, че охранителят не се извинил, дори след като се убедил, че не е направила нищо нередно.

 

Изгониха дисциплинарно шефа на социалния патронаж Иван Радевски в Петрич, подчинените му с куп жалби срещу него

Кметът на Петрич Димитър Бръчков уволни дисциплинарно шефа на Домашния социален патронаж в южната община Иван Радевски. Изненадващото решение на градоначалника за сваляне от поста на Иван Радeвски идва след множество жалби от страна на целия колектив в патронажа, адресирана до кмета на Петрич Димитър Бръчков, разкриват запознати. В жалбата си служителите сигнализират за неетично поведение от страна на Иван Радeвски срещу своите колеги, казват още източници.

 

Продават предприятията на Галевия кмет Атанас Янев в Дупница заради дълг към КТБ, шивашкият цех на „Прогона” на тезгяха за 1 969 645.50 лв.

Частен съдебен изпълнител продава предприятията на екскмета на Дупница Атанас Янев заради дълг. Продажбата е обявена от частния съдебен изпълнител Елица Христова в интернет, където са поместени и снимки на сградите на предприятията и прилежащите към тях терени.

 

Бизнесменът Ангел Спасов – Генерала се обеси в Кресна, не могъл да преживее раздялата с жена си

53-годишният дългогодишен гастарбайтер от Кресна Ангел Спасов с прякора Генерала увисна на бесило в бащиния си дом в неделя. Според запознати той надянал сам бесилото около врата си още в късните вечерни часове в неделя. Трагедията разтърси из основи и вцепени от ужас жителите на Кресна, които не можеха да повярват на случилото се.

 

Дупнишката Мадона Сашка Васева нагушка петричаните Илия Кочев и Георги Маринков, пя на уше на тото милионера дядо Здравко 

Дупнишката Мадона Сашка Васева се нагушка на петричани. В обятията на атрактивната блондинка паднаха поне трима мъже от Града на милионерите само за една вечер. Колегата на Сашка – певецът Васко Лазаров от Благоевград, също бе сред щастливците, получили прегръдка.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене