ХОРОСКОП ЗА 29 НОЕМВРИ

ОВЕН

Един­с­т­ве­на­та въз­мож­на ал­тер­на­ти­ва за ва­ши­те ус­пеш­ни дейс­т­вия днес е да се въз­пол­з­ва­те от всич­ки си­ли и уме­ния, ко­и­то при­те­жа­ва­те, за да пос­тиг­не­те без­п­ре­пят­с­т­ве­но сво­и­те це­ли и стре­ме­жи. За­си­ле­но­то чув­с­т­во за дом и се­мейс­т­во ще бъ­де мо­щен дви­га­тел за дейс­т­ви­я­та ви. Очакват ви хубави новини, свързани с дома и придобивки.

ТЕЛЕЦ

Кон­т­ро­ли­рай­те сво­и­те ре­а­к­ции, дейс­т­вия и на­чин на мис­ле­не днес и не пос­тъп­вай­те ле­ко­мис­ле­но и бе­зот­го­вор­но, осо­бе­но на ра­бот­но­то си мяс­то, за­що­то по­до­бен стил ще ви при­чи­ни неп­ри­я­т­нос­ти. Фи­нан­со­ви­те ан­га­жи­мен­ти са ха­рак­тер­ни за мно­го Тел­ци в неделя. Ре­ша­вай­те въп­ро­си­те, с ко­и­то днес ще се за­е­ме­те, в ус­ло­ви­я­та на раз­би­ра­тел­с­т­во.

БЛИЗНАЦИ

Осо­бе­но до­бър ден, кой­то ве­ро­я­т­но ще бъ­де на­ча­ло на но­ви за­ни­ма­ния или про­фе­си­о­нал­на ан­га­жи­ра­ност. За вас те са свър­за­ни с но­во фи­нан­со­во са­мо­чув­с­т­вие, но не във всич­ки слу­чаи ще бъ­де­те мак­си­мал­но до­вол­ни от пре­дос­та­ве­на­та въз­мож­ност. Меж­ду вас има та­ки­ва, ко­и­то се смя­тат за жер­т­ва на об­с­то­я­тел­с­т­ва­та.

РАК

При­тес­не­ни и дос­та по­доз­ри­тел­ни са днес Ра­ци­те към всич­ко, ко­е­то ста­ва око­ло тях. При­тес­не­ни­я­та ви са свър­за­ни с до­ма и ра­бо­та­та. В пър­вия слу­чай зна­че­ни­е­то им е пре­ход­но и за­ви­си от раз­воя на съ­би­ти­я­та, свър­за­ни с ва­ша­та про­фе­си­о­нал­на изя­ва. В неделя, без да се стра­ху­ва­те от не­у­с­пех, мо­же­те да по­и­с­ка­те уве­ли­ча­ва­не на зап­ла­ща­не­то.

ЛЪВ

Пре­ди да се за­ло­ви­те за оби­чай­ни­те си де­ла или за как­ва­то и да е ра­бо­та днес, тряб­ва да си изяс­ни­те пла­но­ве­те и стре­ме­жи­те и ед­ва то­га­ва да из­би­ра­те пъ­тя за дейс­т­вие. В про­ти­вен слу­чай рис­ку­ва­те да се дви­жи­те в об­с­та­нов­ка на де­зо­ри­е­н­та­ция и уси­ли­я­та ви ще бъ­дат без­по­лез­ни. Доб­ри са въз­мож­нос­ти­те за про­фе­си­о­нал­на изя­ва.

ДЕВА

Гняв и пре­въз­бу­де­ност ха­рак­те­ри­зи­рат Де­ви­те в неделя. Най-чес­то при­чи­на за гне­ва ви се явя­ват не­у­с­пе­хи в де­ло­ва­та или фи­нан­со­ва­та дей­ност. Денят е бе­зуп­ре­чен и поз­во­ля­ва сво­бо­да на дейс­т­ви­я­та, кон­так­ти. Днес ще пре­жи­ве­е­те бо­лез­не­но неп­ри­я­т­на фи­нан­со­ва раз­в­ръз­ка. Но не при­е­май­те не­ща­та ка­то ка­тас­т­ро­фал­ни.

ВЕЗНИ

Неделя е прек­ра­сен ден, в кой­то за съ­жа­ле­ние ня­кои ще про­пус­нат да ре­а­ли­зи­рат пред­ло­же­ни­те им въз­мож­нос­ти и ще по­тъ­нат в сян­ка­та на ло­шо­то си нас­т­ро­е­ние. При­чи­ни­те за то­ва са твър­де ос­къд­ни и се ог­ра­ни­ча­ват са­мо в рам­ки­те на лични от­но­ше­ния, къ­де­то ще въз­ник­не кон­ф­ликт с же­на. Ще де­ли­те пе­ри­ме­тър на вли­я­ние.

СКОРПИОН

Мно­зи­на от вас из­пит­ват за­до­вол­с­т­во от пос­тиг­на­тия ус­пех през из­ми­на­ли­те дни. Пос­ти­же­ни­я­та ви ще бъ­дат трай­ни. Ка­то ден неделя има ог­ром­но зна­ме­ние за вас, за­що­то е въз­лов мо­мент в со­ци­а­л­на­та и про­фе­си­о­нал­на­та дей­ност и раз­ви­ти­е­то ви. Ще има­те кон­так­ти с хо­ра, ко­и­то ще из­ра­зят же­ла­ние за близ­ко сът­руд­ни­чес­т­во с вас.

СТРЕЛЕЦ

Неделя е при­я­тен. Ос­во­бо­де­ни сте и ка­чес­т­ва­та ви блес­тят с пъл­но­та. Днес у ня­кои от вас ще въз­ник­не ко­ле­ба­ние на как­во да от­да­дат пред­по­чи­та­ни­я­та си – на де­ло­ва ак­тив­ност или на лю­бов. И в две­те на­со­ки имат ед­нак­ви шан­со­ве за ус­пех. По­ве­че­то от Стре­лец ще пред­по­че­тат лич­но­то си удо­вол­с­т­вие. Разпускайте разум-но.

КОЗИРОГ

За Ко­зи­рог неделя е ус­пе­шен ден, но не е ли­шен от неп­ри­я­т­нос­ти и не­чий опит да ви нав­ре­ди, с ко­и­то бър­зо и лес­но ще се спра­ви­те, пос­та­вяй­ки все­ки­го на мяс­то­то му. В де­ло­ва­та и про­фе­си­о­нал­на­та сфе­ра дейс­т­ви­я­та, ко­и­то ще пред­п­ри­е­ме­те днес, са пра­вил­ни и пос­ти­же­ни­я­та ви са га­ран­ти­ра­ни. Ще имате приятелска подкре-па.

ВОДОЛЕЙ

Ре­ши­те ли да сте ак­тив­ни, ни­що не е в със­то­я­ние да ви спре, не­за­ви­си­мо с как­ви труд­нос­ти тряб­ва да се пре­бо­ри­те. Ак­тив­ност­та ви над­де­ля­ва в из­бо­ра ви. Към то­ва тряб­ва да се при­ба­ви ос­т­ра­та ви ми­съл, ко­я­то се­га ви во­ди към ра­ци­о­нал­ност. Мно­го дейс­т­ве­но ще про­те­кат де­ло­ви­те ви кон­так­ти днес, ще прид­ви­жи­те изос­та­на­ла ра­бо­та.

РИБИ

Неделя е много до­бър ден за Ри­би­те, в кой­то ус­пеш­ни­те де­ла ня­ма да ви лип­с­ват, но при ня­кои от зна­ка нап­ре­же­ни­е­то ще бъ­де го­ля­мо и се свър­з­ва с па­рич­ни опе­ра­ции. Най-го­ля­ма спо­лу­ка ще има­те, ако дейс­т­ва­те съв­мес­т­но с при­я­те­ли и съдруж-ници. Де­нят е ус­пе­шен за пре­го­во­ри във връз­ка с уве­ли­ча­ва­не на зап­ла­ща­не­то.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене