СКАНДАЛ: ЧСИ Алириза Ризов си прави своеволия, запорира кола без основание и без знание на собственика!

Страховит скандал се развихри в Съдебната палата – Гоце Делчев днес. Лицето, Костадина Шарланджиева, потърси обяснение от държавен съдя изпълнител, но не получава исканите от нея отговори.

Ето какво сподели тя пред нас:
„На 26.11.2015 разбирам, че колата е запорирана без да имам никакви задължения към държавата. До този момент не бях уведомена, че върху движимото имущество има запор, докато не реших да я продавам и се оказа в КАТ, че няма как да я продам.
Потърсих обяснение от държавен съдия изпълнител, Алириза Ризов, но той отказа коментар и ме помоли да си наема адвокат с предтекст, че знае защо е наложен запор на колата. Не съм съгласна с това аз да плащам грешките на другите.
Мисля, че трябва да бъда уведомена за такива предстоящи „събития“. Не мисля, че е редно без мое знание да ми се запорират лични вещи без основание.“

След като Костадина е закупила колата на 13.12.2014, предишния собственик е потърсил от нея копие от новия талон за регистрация, за да ги приложи и да бъдат предадени на г – н Алириза Ризов. Конфузното е, че колата е запорирана, след като той е получил нужните документи и колата е собственост вече на Костадина.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене