Заместник областен управител Анна Бистричка проведе приемна и в Сандански

Изнесените приемни, които бяха проведени в цяла Благоевградска област стартираха на 24 ноември и ще продължат до 18 декември. Приемните на Областен управител на област Благоевград Бисер Михайлов са освен насочени към гражданите и техните проблеми,  и към общините и общинските съвети за стиковане на работата между институциите и опознаване на екипите, с които администрациите си комуникират и сътрудничат.

Заместникът на Областния управител Анна Бистричка сподели, че тези срещи са изключително важни и те като представители на Областната администрация за това са тук, за да изслушат хората и представителите на Община Сандански и Общински съвет Сандански, които се ръководят от закона и благото,  и интересите на своите жители.

Справката, която Областна администрация отчете на срещата показа, че най-много жалби в Областна администрация Благоевград са постъпили за земеделски земи, незаконно строителство и съседски проблеми.

На 1 и 2 декември следват приемни в Петрич, Банско, Разлог.

На срещата присъстваха Председателя на Общински съвет Сандански Георги Синански, секретарят на община Сандански Лидия Матеева, представители на общинска администрация и общински съвет, и граждани, които запознаха заместник областния управител и юристите от областна администрация със своите проблеми.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене