Скандал във вестник „Градът“, Катя от Гоце Делчев проплака: Гаргавелов преби приятеля ми!

стр.3 (2)Миналата седмица вестник Топ Преса публикува журналистическо разследване, свързано с некоректното отношение на известния местен бизнесмен Атанас Гаргавелов – Ежа. В своя материал колегите щателно разкриха, че хлебният бос дължи пари на свои бивши работници, а някои ги пуснал по пързалката, като уж им е давал акции от фирмата си Пиринпекс. Веднага след тази публикация с нас от вестник „Градът“ се свърза Катя от Гоце Делчев (на снимката вляво), която поиска да каже по темата нещо:
Приятелят ми работи при него преди години. Не му плащаше естествено. Имаше да взима заплати за месеци. Реши, че трябва да напусне, защото залъгваше работниците с по 50 лева на заплата и обещаваше, че другите ще ги плати, но така и не го правеше. Та реши да напусне и когато отиде да си пусне молбата, Гаргавелов му се развика и го преби. Бяхме в спешното, имаше 6 шева на устата и окото му беше синьо, също и болки в крака от ритане. Изкарахме медицинско и пуснахме жалба в полицията в Гоце Делчев, но нищо. Минаха седмица, две, дори и месец… и нищо. Посъветвахме се и с адвокат, но ни заявиха няколко човека, че нищо не можем да направим, защото той е човек с пари, а свидетелите ни бяха сина му и началника на склада, който беше заплашен от Гаргавелов, че ще бъде изгонен от работа, ако каже нещо. Та това е, мили хора, господин Гаргавелов – един боклук и е крайно време този боклук да си получи заслуженото.
Бележка на редакцията:
Обидните думи сме ги съкратили от взаимното човешко уважение, което си дължим. Настояваме господин Гаргавелов да вземе отношение с цел изясняването на ситуацията. Ние от местната медия сме безкомпромисни към несправедливостта и настояваме всеки един виновен да си получи заслуженото.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене