Методи Байрактарски за проекта “Гоцеви”: Гордея се от добре свършената работа!

След като записахме интервюто с Георги и Иван Гоцеви си тръгнах и си мисля колко хубаво би било хората да могат да видят един нов видео клип от сем. Гоцеви.

С г-н Гоцев сме приятели от 20 години… Имаме една много забавна случка от онова време, когато след един благотворителен концерт в Сандански на който пя той и аз с моите момчета. Нали знаете, че най-бедните рапъри в света са българските, та аз и бандата ми бяхме тръгнали за гарата след концерта. Той предложи да ни закара до Благоевград с чисто новият си Москвич „Алеко“. След като Гоцев разбра, че сме и от един квартал, реши да ни почерпи в едно крайпътно заведение. Месеци наред след това се фуках, че съм се возел с Георги Гоцев и че ни е черпил картофи със сирене и черен дроб.

Мисля, че сега мога да му върна жеста… Да видео клиповете са скъпи, ангажират се доста хора и е нужно много време за организация и монтаж. Но Топ Преса разполага със страхотен екип от професионалисти, за нас не е важно колко средства, време и усилия ще си хвърлят по време на работния процес. Важен е крайният продукт.

Искам да изкажа най-искрените си благодарности на г-н Веселин Стаменов и Димитър Серафимов за това, че веднага харесаха моята идея и помогнаха проекта да бъде развит докрай. Идеята беше да снимаме една песен, но всичко вървеше толкова гладко, че така и не разбрахме кога заснехме два клипа 😉 Коя е другата песен ли? Ще разберете през декември…

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski_TopPresa

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене