Изпълнителният шеф на „Пирин“ /ГД/ К. Гуцев хвърли оставка

Изпълнителният директор на „Пирин“ /ГД/ Костадин Гуцев напуска клуба. Решението му беше подплатено с молба за освобождаване, депозирана в деловодството на ФК. Клубният началник обаче ще продължи да изпълнява своите задължения до произнасянето на ръководството. „Реших да подам оставката си и да поема отговорността си за състоянието на отбора. Това е достатъчно силен аргумент и няма нищо сензационно някой да пожелае да напусне определено работно място. Решението ми не е плод на моментна емоция или състояние, а е обмислено внимателно.

Имам достойнство и мога да кажа, че си тръгвам с вдигната глава. Опитах се да работя професионално в името на клуба, в който съм израснал и е дал много за оформянето ми като личност“, коментира Гуцев с уточнението, че не изключва вероятността да остане на поста си до края на есенния дял на шампионата в Югозападната „В“ група след около месец.

В „Пирин“ /ГД/ дойде преди 5 г. като част от екипа на Благомир Томов, бе част от УС в „А“ група, а от 6 януари 2014 г. е изпълнителен директор, отново в мандата на Томов. Сътресенията в клуба с изгонването на 7 от основните футболисти и на треньора Тодор Киселичков е натежало за напускането му.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене