Илиана Кръстева: Екипът на Владимир Москов е екипът, който превърна Гоце Делчев в град с благоприятни условия за живот

Илиана Кръстева, кандидат за общински съветник от листата на ПП БСП-Гоце Делчев в интервю за Радио ‘‘Фокус’’ – Пирин .

Фокус: Защо избрахте да сте част от екипа на кандидата за кмет Владимир Москов?
Илиана Кръстева: Избрах да бъда част от екипа на успешния кмет Владимир Москов, защото те са екипът, който превърна Гоце Делчев в град с благоприятни условия за живот. Това, което ме впечатли е, че ръководството на Общинския съвет и успешният кмет, имат специално отношение към обществото и просперитета на Гоце Делчев, а също така и на цялата община.
Фокус: Какво оценявате като постижение на кмета Владимир Москов и екипа му, по отношение на младите хора?
Илиана Кръстева: Най-важното постижение на успешния кмет и екипа му е, че градът е изцяло реновиран. Гоце Делчев е град, в който всеки българин би искал да живее. За младите хора се изгради модерна спортна зала, ремонтиран стадион, нови спортни площадки и физкултурни салони. Това са идеални условия за спорт за младите. Също така се очаква да бъде реновиран Културният дом. Там младите могат да гледат театри и концерти, а и смятам, че за в бъдеще младите хора ще бъдат приоритета за развитието на Община Гоце Делчев.
Фокус: За какво, Вие конкретно, ще работите, ако бъдете избрана за общински съветник?
Илиана Кръстева: Ако се доверят хората на мен и аз стана общински съветник, ще работя за развитието и облика на града, но най-вече ще обърна внимание на младежите като мен, които завършват своето образование, за да могат те да се реализират според квалификацията си и да останат в родината си.
Натали СТЕФАНОВА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене