Бизнесдамите на Банско се срещнаха с Георги Икономов

Жени ГЕРБ – Банско поканиха бизнесдамите на курортния град на стилен коктейл, по повод финализирането на предизборната кампания на партията.

Кандидатът за втори кметски мандат Георги Икономов успя да намери време и да поздрави представителките на деловите среди в курортната Община.

Над петдесет дами приеха поканата и участваха в тази стилна проява на внимание към тях и техния принос за развитието на Община Банско.

Георги Икономов за пореден път изложи тезата си, че е изключително важно да се развиват съпътстващи туризма производства, като малки ферми, малки предприятия за хранителни стоки и други.

По повод зададен въпрос за мерките в сферата на здравеопазването, градоначалникът пространно презентира проекта „ Нов Медицински център”, който успешно ще запълни липсващите медицински услуги за гражданите. Въпросите на образованието също бяха тема на срещата.

Всеобщо бе мнението на бизнесдамите, че за да се случват добрите проекти в управленската програма на Икономов е нужна силна гражданска подкрепа и увериха кандидата за втори кметски мандат, че ще я има.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене