САМО В ТОП ПРЕСА! ДПС с гневна декларация : Разбираме, че изборите са важни, но спечелването им не бива да става на всяка цена! Защото понякога цената може да е твърде висока и да се заплаща от всички!

Декларация

От Общински съвет на ДПС община Гоце Делчев

 

 

 

Уважаеми жители на община Гоце Делчев,

 

В навечерието на изборния ден, с огромно съжаление констатираме, че етническата толерантност в нашия район отново е изправена пред изпитание. Безсилни да спечелят доверието на хората с конкретни предложения и управленска програма, както и с необходимия за реализирането й екип, представители на определени партии отново смятат да заложат на манипулациите.

 

Вместо да спрат да си губят времето, те използват платени провокатори, правят тайни записи и скалъпени монтажи, само и единствено с цел да се манипулира общественото мнение, да се насажда напрежение и да се правят опити, за кой ли пореден път, партия ДПС да бъде въвличана в измислени скандали.

 

Разпространяват се неверни твърдени по адрес на ДПС за някакви задкулисни договорки, рзмятат се скандално и манипулативно монтирани клипове, чрез които се цели единствено противопоставянето на хората в нашия район. И всичко това се прави в последните дни на кампанията, за да се създаде у хората впечатление, че става дума за някакви договорки и сценарии.

 

Общинското ръководство на ДПС се обръща към всички жители на община Гоце Делчев – Не се поддавайте на провокациите на новоизлюпени политици, които не оценяват толерантността на утвърдени с години взаимоотношения между хората. Не се поддавайте на манипулациите на партия, която с непочтени номера се опитва да създава нетърпимост между мюсюлмани и християни – нещо, недупостимо в нашата община.

 

Разбираме, че изборите са важни, но спечелването им не бива да става на всяка цена! Защото понякога цената може да е твърде висока и да се заплаща от всички!

 

 

 

 

 

Дата: 22.10.2015 г.                          Общинско ръководство на ДПС общ. Гоце Делчев

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене