Бизнесменът и кандидат общински съветник Ал. Стойков: Нека заедно направим това, което поотделно не можем да постигнем, изберете ПП „Партия на зелените“

Ние от ПП „Партия на зелените” знаем, че за да настъпи промяна са нужни обмислени и целенасочени действия

Александър Стойков е инжeнер по образование. Той е под номер 4 в листата за общински съветници на ПП „Партия на зелените“ в Благоевград

– Г-н Стойков, вие сте четвърти в листата за общински съветници на ПП „Партия на зелените“, разкажете накратко с какво се занимавате?

– На 28 години съм, роден и израстнал в Благоевград. Завършил съм висшето си образование във „Варненски свободен Университет” – Варна, със специалност „Съдебно-експертен инженеринг”. Занимавам се с частен бизнес в сферата на текстилното производство. Управител съм на фирма, която осъществява цялостен цикъл за производство на дамско облекло, наследена от родителите ми. Предприятието работи успешно от 1995г., като през това време осигурява работни места и внедрява нови технологии в производството на текстилната промишленост. Има голям потенциал за развитие в този бранш – регионът ни има традиции в шивашкото производство – в Благоевград има техникум, обучаващ квалифицирани кадри. Перспективите пред шивашката индустрия в страната ни са много добри. Страните, в които компаниите от страните-членки на ЕС възлагат поръчки са предимно България, Румъния, Сърбия, Македония. Стремя се към развитие и разширение на дейността си. Всеки един предприемач, който иска да остане на пазара, трябва да развива дейността си. Това развитие обаче трябва да е добре планирано, а рискът – строго премерен.

– Защо избрахте „Партия на зелените“ ?

– Налице са всички предпоставки ПП „Партия на зелените” да разшири своето политическо влияние и да получи широка обществена подкрепа. Кандидатурата ми за общински съветник е нещо ново за мен – предизвикателство, към което ще подходя сериозно и отговорно. Това е моят шанс да дам своя положителен принос към обществото. ПП „Партия на зелените” е възприела и изповядва „зелената” идеология, която е нова и различна. Подкрепям това, че тя не отрича и не е против никого, защото основният й принцип е правото на свободен избор. Приоритет на партията е идеята за опазване на природата и околната среда, както и идеята за съобразена с устойчивото развитие човешка дейност, защото именно природата е условието за съществуването на човека и обществото като цяло.

– Като участник в листата за общински съветници, издигната от ПП „Партия на зелените“, какво бихте казали на избирателите? Защо хората трябва да гласуват за Вас ?

– Според мен младите хора са липсващото парче от пъзела на политическата картина в България. В политиката трябва да се влее свежа кръв, нужни са нови идеи, генератор на който са именно младите хора. За да бъдат постигнати конкретни цели, трябва да има ясно изградена визия. Ние от ПП „Партия на зелените” знаем, че за да настъпи промяна са необходими не само думи и празни обещания, а добре обмислени и целенасочени действия за осъществавянето им. Вярваме, че в основата на успеха са заложени някои основни принципи като чест, достойнство, прозрачност на действията, спазване на дадена дума.

Тук е моментът да споделя една моя любима мисъл на Махатма Ганди:”Бъди промяната, която искаш да видиш в света”. За да настъпи промяна, първо трябва да започнем от самите нас. Моят апел към всички млади хора и към всички избиратели е да изберат партия, която им дава перспективи за бъдещето. Нека заедно да направим това, което поотделно не можем да постигнем: ПП „Партия на зелените” с №28 в интегралната бюлетина.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене