ПП Движение 21

GГеорги Батев – водач на листа. Завършил Право в УНСС, гр. София, Работи като юрист в частна фирма и като главен експерт „Общинска собственост“ в Община Сандански. Реших да се кандидатирам за общински съветник от листата на ПП „Движение 21“, защото вярвам, че е време честните хора да управляват. Вярвам, че съм подходящият човек, който би могъл да даде един начален тласък честността и прозрачността да бъдат водещи фактори в Общински съвет Сандански. Хитлер е казал, че колкото по-голяма е лъжата, толкова повече хората вярват в нея! Смятам, че хората са достатъчно лъгани, за да повярват в каквото и да било обещание. Затова се обръщам към моите съграждани без да обещавам гръмки неща, а с простата молба да дадат възможност на млад и образован човек да опита, да направи живота им малко по-добър и много по-надежден.
Всеки ден се старая да убеждавам хората в община Сандански, че политиката не е мръсна дума…Напротив, тя е нещо велико, но допускаме хора с мръсни помисли и намерения да се озоват на ключови позиции. Там е разковничето…Това е нещото, което ни дърпа назад през всичките години на прехода. Няма по-голямо удовлетворение за истинския политик, от това да чуе блага дума за себе си и да знае, че е направил и невъзможното да бъде от полза на обществото. Вижданията ми за правене на политика са изключително близки до тези на г-жа Татяна Дончева и именно, поради тази причина избрах да бъда водач на листата на най-младата партийна структура в Сандански – тази на ПП „Двжиение 21“.

SandanskiБорислав Гроздилов – 28 г., Магистър по Финанси в ЮЗУ Благоевград. Частен бизнес. Втори в листата!

Иво Ташев – 46 г., Магистър по Изчислителна техника, Магистър по Психология, длъжност: Обществен възпитател към Местна комисия за борба с противообществени прояви на малетни и непълнолетни; Психолог в ЦНСТ с. Вълково.Трети в листата!

Мая Тренева – 41 г.; Магистър по социална педагогика и социално подпомагане. 19-годишен стаж в сферата на социалното подпомагане като социален работник. Четвърта в листата!

Ще се борима за:
– Да се вдигне нивото на културата в град Сандански;
– Туризмът отново да се възстанови (музикални фестивали, филмови фестивали, концерти, лагери);
– Арката ( т.нар. беседка ) в град Сандански да се превърне в една от красотите на България;-
– Всички видове спорт да се подкрепят еднакво за благото на младите и изявени спортисти.

Обръщам се към жителите на община Сандански със следните думи:
– „Премислете много добре нещата. Направете една кратка ретроспекция на последните пъти, в които сте гласували. Помислете дали сте доволни от сегашното си положение. Променило ли се е нещо във всичките тези години? Оправдаха ли хората, които избрахте доверието ви? След като си дадете ясен отговор на всички тези питания, отидете и гласувайте…Но гласувайте по съвест, а не по задължение. Поставете началото на новото си вътрешно Аз. Оставете разумът да надделее, не интересът. Само тогава, ще поставим заедно основите на нещо ново и градивно за община Сандански. Направете така, че местното управление да бъде ОТ народа, НА народа и ЗА народа…
От Вас зависи!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене