Мъж от Кочериново залови жена си с местен първенец и си отмъсти с огън

Сред местните хора се носи мълва, че в градчето се вихри сериен прелъстител

След като друг измамен съпруг разпиля гащите на жена си в краката на прелюбодеец по време на общинска сесия в Кочериново, нова семейна история влезе в устите на хората в Пиринско, информира struma.com. Съдът в Дупница постанови бързо решение за прекратяване на брак между съпрузи от Кочериново след истинска любовна драма между тях.

Само за 2 месеца делото за развод, заведено от Г. Г. приключи. В Кочериново, обаче тяхната история продължава да се коментира с месеци. След събора в село Стоб в края на юли тази година, съпругът заловил жена си в изневяра с известен местен първенец.

Ужасен от случилото се измаменият мъж се напил порядъчно и запалил къщата си. Започнал от спалнята, която делял с жена си от години. Разрушавайки семейното гнездо той отмъстил на невярната си половинка, разказват хората в Кочериново, след което незабавно подал молба за прекратяване на брака си. Разбира се имената на замесените в любовния триъгълник са известни, но ние няма да ги съобщим. Все пак семейна драма е с ужасно неприятни последствия.

Struma.com припомня как преди време известен полицай от Рила шокира съветници по време на сесия в община Кочериново. По време на четенето на дневния, той влязъл на заседанието с куфар в ръка. Пред изумените съветници, кметски наместници и гости на сесията полицаят изсипал куфара с дамски гащи, дрехи и обувки и поглеждайки един от присъстващите заявил „Това са гащите и дрехите на жена ми, вземай я тя вече е свободна“.

След като оставил парцалките на пода, полицаят излязъл. Посоченият с пръст прелюбодеец останал невъзмутим, поне видимо. След няколко минутно мълчание сесията в Кочериново продължила с останалите точки в дневния ред. След нея хигиенистките събрали разхвърляните гащи и дрехи.

Според нашите източници прелюбодеецът, довел измаменият съпруг до фаталното решение да си запали дома е същият, в чиито крака бяха разпилени гащите на полицейската съпруга на сесията. Дали е така ние не можем да твърдим, ако и двете мъжки истерии са провокирани от един и същ любовник, то смело можем да кажем.: Внимавайте мъже, пазете си жените, в Кочериново дебне опасен любовник, на чиито плещи легна грижата за още една изоставена съпруга.

http://www.blitz.bg/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене