БСП – ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ С ГНЕВНА ДЕКЛАРАЦИЯ ДО ТОП ПРЕСА : Кандидат кметът Георги Андонов гази изборното законодателство!!! ВИЖТЕ ЗАЩО!!!

ДЕКЛАРАЦИЯ
от Предизборния щаб на БСП – Гоце Делчев

Във връзка с организираната среща на 11.10.2015 г. от Граждански комитет „Равни пред закона“, Общинският съвет на БСП в Гоце Делчев изразява острото си възмущение от подобни инициативи, които целят единствено очернянето на един от кандидатите за кметове и манипулиране на общественото мнение.
Под прикритието „гражданско общество“, прозира опит на опоненти да скрият липсата на убедителни аргументи, с които да спечелят доверието на хората в Гоце Делчев. Некоректните похвати в предизборна кампания, никога не водят до добри резултати.
Абсолютно неприемливо е и използването на ученици от Георги Андонов и кандидати за общински съветници на ГЕРБ за лична предизборна кампания. Провеждането на срещи с предизборна цел в учебни заведения, в учебно време, е грубо нарушение на Изборния кодекс.
Некоректно и в нарушение на правата на децата, е използването им за самореклама чрез снимки, в които се прави предизборна агитация на кандидата за кмет Георги Андонов.
За това погазване на българското законодателство, Предизборният щаб на БСП е сезирал Общинската избирателна комисия в Гоце Делчев и очаква отговор в установения от закона срок.
Надяваме се в оставащото време от кампанията, подобни предизборни прояви да не бъдат допускани!

от Предизборния щаб на БСП – Гоце Делчев

Заглавието е на редакцията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене