Кандидатът за кмет на Гоце Делчев от ГЕРБ Георги Андонов: Нова детска градина и спортна площадка ще бъдат изградени в село Лъжница

Спортна площадка и нова детска градина да бъдат издрадени в село Лъжница, предвижда предизборната програма на кандидата за кмет на Гоце Делчев от ГЕРБ – Георги Андонов. Това съобщи той по време на празнична среща-концерт с жителите на селото в петък вечер.

_thumb

„Не е сериозно тук да бъде отчитана най-високата ражадемост в региона, а да нямате забавачка. Децата всеки ден пътуват по два пъти, а през зимата това е не само неудобно, но и опасно“, обърна се Андонов към стотиците жители на селото, дошли да се срещнат с него. С помощта на атрактивни пана кандидатът за кмет показа на местните хора визуализация на бъдещето детско заведение, както и на зелената спортна площадка, която ще замени остарялата настилка в двора на ОУ „Петър Берон“.

От своя страна жителите на Лъжница се оплакаха на кандидата за кмет от некачествено обновените пътища в селото, чийто асфалт е почти съсипан само месеци след полагането си. На места пътищата са строени без качествени подпорни стени, което поставя на риск домовете и здравето на хората. „След многобройни безуспешни сигнали до общината се наложи да укрепваме сами“, обясниха местните на Андонов. „Обещавам ви, че ако бъда избран, ще има по-близък диалог между управата на Гоце Делчев и околните населени места. Така проблемите на Лъжница ще са проблеми и на всички други“, заяви той в отговор.

Вечерта продължи с много песни, танци и добро настроение, след като на сцената излезе младата певица Крисия D – специалния музикален подарък на Георги Андонов за жителите на селото.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

www.struma.com

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене