Силна подкрепа и пожелания за победа още на 25 октомври получи Георги Икономов – кандидат за втори управленски мандат, като кмет на Община Банско

Да изразят още веднъж подкрепата си за Георги Икономов, в Банско пристигнаха депутатите Борислав Миланов – Заместник – председател на парламентарната група на Реформаторският блок и Заместник – главен секретар на Съюза на Демократичните сили, депутатът Петър Петров – Заместник – председател на Българкият Демократичен Център и доц. д-р Димитър Шишков – депутат от Реформаторският блок.

Гостите взеха участие в срещата, организирана от ПП „ГЕРБ“, с кандидатите за общински съветници от „Синьо единство“ – под чието име се явяват представителите на автентичното дясно в Община Банско, Българският Демократичен център, както вече се нарича партия „Лидер“ и „Алтернатива за Българско Възраждане“ – АБВ. Трите политически формации подкрепят кандидатурата на Георги Икономов за втори управленски мандат, като кмет на Община Банско. В приветствията си, гостите още веднъж потвърдиха тази подкрепа и изразиха твърдата си убеденост в победата на Икономов още на 25 октомври.

От своя страна, Икономов благодари за проявената политическа зрялост на местните организации на подкрепящите го партии и лично на господата Миланов, Петров и Шишков, и подчерта, че докато неговите опоненти се борят за власт, той продължава да работи за просперитета на Общината и нейните граждани.

Интерес предизвикаха пожеланията за успех на доц. д-р. Димитър Шишков – депутат в 43-то Народно събрание от „България на гражданите“. Както е известно, местната организация на партията излиза на тези избори във формат Реформаторски блок – ДСБ – БГ и има свой кандидат за кметският стол.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене