„Вихрен“ сюрпризира ЦСКА с шефски кетъринг

Ил. Панчев /вдясно/ и В. Стоянов са на линия за ЦСКА

В очакване на домакинството срещу ЦСКА, в Сандански се връщат към времето, когато гладиаторите на Коко Динев играеха в „А“ група и създаваха немалко проблеми на грандовете в родния елит. Независимо че сблъсъкът е от третото ниво на БГ футбола, най-успешният нашенски тим ще бъде посрещнат както подобава на историята и традициите му. Домакините готвят кетъринг за червените шефове, на стадиона и около него ще бъдат създадени оптимални условия за провеждане на двубоя. Гостите съзнават сериозността на визитата срещу 4-ия в таблицата и още от вчера са в куротния град. Столичните фенове организират ескурзия до крайния Югозапад.

„Очаквам да стане хубав мач, в който моите момчета да се представят достойно. В „А“ група или в селските дивизии, ЦСКА си е ЦСКА и ако ние не се раздадем не на 100, а на 120%, ще берем ядове. Не сме уплашени, мобилизани сме максимално и дано ние сме първият тим, който ще съумее да разпечата вратата на Стоян Колев“, коментира предводителят на курортистите Стойко Найденов.

Лошата новина от лагера на зелено-белите е свързана с отсъствието на титулярния десен бек Илиян Митрев, който се контузи срещу „Витоша“. 19-годишният защитник е претърпял операция на глезенните връзки в Благоевград, като за интервенцията от щаба на „Вихрен“ са разбрали постфактум. Добрата вест е, че двама от опитните играчи са излекувани и са на линия. Щурмовакът Венци Стоянов, навършил преди седмица 30 г., проведе лечение от разтежение на бедрото след консултации с д-р Мишо Илиев, който вдигна и колегата му Илиян Панчев, измъчван от болки в петата.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене