Яне Янев: 12 години на застой и упадък ще сменим с 12 проекта за развитие на Сандански

Яне Янев и кандидатите за общински съветници стартираха срещите си по кварталите на Сандански и шивашките цехове. Утре екипа на РЗС ще проведе две срещи и в квартал „Изгрев”.

3F0A2453

Само през последните три дни над хиляда човека от града застанаха очи в очи с кандидата за кмет на община Сандански. Пред тях той заяви категоричната си воля за смяна на 12 годишния компрометиран модел на управление на досегашния кмет Андон Тотев. РЗС представи 12-те проекта от програмата „Развитие за Сандански 2015 – 2020”:

  1. Фонд за насърчаване на образованата раждаемост, иновациите и интелектуалния капацитет.
  2. Модерен здравен комплекс за профилактика, лечение и възстановяване.
  3. Спортен парк с мултифункционална зала
  4. Индустриална зонас логистичен център.
  5. Общинско тържище със складова и хладилна база
  6. Общинско горско лесничейство
  7. Разширяване и реновиране на градския парк
  8. Регионален фонд за развитие на туризма
  9. Софтуерно училище и университетски филиал
  10. Модерна и добре оборудвана общинска полиция
  11. Електронна община
  12. Цялостно реновиране и модернизиране на Дома на културата

 

3F0A2353Конкретният план на Янев за подпомагане на шивашкия сектор, даде надежда за промяна и получи одобрение и в 7-те шивашки цеха, посетени до тук, от кандидат-кмета. Хората оставаха видимо доволни от това, че поне една политическа сила работи и предлага конкретни решения на проблемите.3F0A2536

“Усещам, че хората на Сандански се пробуждат. Вижда се, че се отърсват от страха и апатията. Преди година малцина се осмеляваха да говорят открито срещу кликата на Тотев узурпирала общината. Днес на всичките ни срещи хората споделят справедливия си гняв. С нашите 12 проекта за развитие на общината бързо ще заличим лошия спомен от 12-те години на застой и страх от Тотев”, заяви Яне Янев.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене