Топ Преса: Кажете „не” на дрогата! СНИМКИ 18+!!!

Внимание, родители: пазете децата си!
Новата дрога „Крокодил“ е вече в България…

drogaВероятно вече сте наясно, че в света има нова дрога и нейното име е „Крокодил“. Тя идва от Русия и популярността й расте непрекъснато. Смъртността от „Крокодил“ е близо 100 процента, като наркоманите живеят една-две години след първата инжекция. Едва 1% от тези, които са успели да се измъкнат от челюстите на крокодила, остават обезобразени за цял живот. Те получават необратими мозъчни увреждания. На местата, където се инжектира, кожата позеленява, става на петна и люспи и заприличва на крокодилска кожа. Оттам идва и името на наркотика. Постепенно плътта загнива и започва да пада, като при проказа. Обичайният резултат са гангрена и ампутация на крайника. Ще ви запознаем с няколко факта за този наркотик. Едни са известни, други – не, но общото между тях е, че описват нещо ужасно, което убива човека.

Krokodil_Reptilian_FleshEating_Zombie_Drug__157097Целта ни е да сте информирани и отвратени, да обърнете повече внимание на вашите деца, да им обясните, че наркотиците са нещо ужасно, че те водят единствено до болка и до смърт.

крокодил7„Крокодил“ е наркотик, който може да се приготви в домашни условия. Комбинира кодеин, газ, разредител за боя, спирт и други съставки. Както вече знаем, наркотикът „Крокодил“ започва да се използва първо в Русия, като за начало се смята 2003 г. Според специалисти разпространението започва именно оттам, защото в тази страна по-трудно наркоманите могат да се снабдят с хероин. „Крокодил“-ът, обаче бързо набира популярност и съответно разпространението му е със светкавична скорост. Освен това е десетина пъти по-евтин от хероина. Като цена, а не като последствия. Основно се инжектира, защото по този начин действието му е по-бързо от прием на хапчета. При орален прием действието идва след около час-два, но при венозен наркотикът започва да „работи“ за 5-10 минути. Освен ефектът като на хероина, „Крокодил“-ът изяжда плътта отвън навътре и, ако наркоманът оцелее, костите му започват да се показват буквално през кожата, което води до мигновени възпаления.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski_TopPresa

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене