Жителите на няколко села от община Сандански поискаха Андон Тотев да продъжи политиката за облагородяване на населените места.

Жителите на селата Петрово, Джигурово и Струма излязоха с предложения за разширяване на предизборната програма на кандидат-кмета за четвърти мандат за община Сандански Андон Тотев . Това стана на специална среща инициирана от жителите им.  След среща с управляващият успешно община Сандански в продължение на 12 години хората поискаха продължаване програмата за облагородяване на селата, в това число и ремонт на крайните улици, както  и строг контрол при създаване на нерегламентирани сметища от страна на недобросъвестни граждани. Подобряване политиката на сметосъбирането и сметоизвозването е другият акцент, който поставиха при срещата си с кандидат-кмета жителите на селата от община Сандански.

1

Ремонт на детската градина в село Джигурово и изграждане на допълнително крило към нея е другото предложение, което живеещите там направиха пред Андон Тотев. Броята на децата в Джигурово през последните години според статистиката е нараснал двойно. При срещата си с хората от селата в община Сандански,  Андон Тотев подчерта, че в предизборната си програма е заложил подобряване живота на всички социални групи, както и продължаване политиката за интеграцията им. Припомняме, че един от основните акценти в нея е продължаване политиката за създаване на нови работни места. Вече е в ход построяването на фабрика за превързочни материали, с инвеститори от Египет, която ще бъде изградена в село Катунци. Тенденцията е там да работят около 500 души.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене