САМО В ТОП ПРЕСА: Скандал! Помощник-треньорът на „Пирин” (Гоце Делчев), Димитър Крушовски, нахока футболистите скандално, старши треньорът подаде оставка!

Помощник-треньорът на „Пирин” (Гоце Делчев) Димитър Крушовски нахока футболистите след победата над „Върбица” (Ореше) с 4:0.крушовски „Дoбpe e, че побeдихме с добър резултат, но не като желание и отношение от страна на играчите. Това, че съперникът играе в по-долна група вероятно оказа своето влияние върху поведението им на терена и те бяха по-отпуснати, по-несъсредоточени в единоборства и отигравания. Допуснаха подценяване. Футболът се играе 90 мин. и това, дали е отбелязан ранен гол или пък водиш с 3:0, трябва да си съсредоточен, защото последиците може да се окажат неприятни. Тези момчета трябва да се отърсят от звездоманията. Много бързо явно някои са се възприели за Меси, Роналдо или някоя голяма звезда. За да ги стигнат, трябва да се трудят много и когато излязат на терена, да
защитават името си и клуба, в който играят. Всеки един трябва да защити претенциите си не само с приказки, а с дела. Няма нищо лошо да имаш самочувствие, но без да ги защитиш и да покажеш, че незаслужено си пренебрегван, става именно в такива мачове. Очакваме това да проличи следващия път, когато се разчита на тях”, коментира помощникът на киселичковТодор Киселичков, на чийто тим предстои мач в следващия кръг за Купата на Аматьорската лига с Дебрен.киселичков „За нас приоритет е първенството, което не изключва да се борим и за тази купа. В крайна сметка такива мачове са за това – да се даде възможност на играчи с по-малко игрови минути, за да се докажат и да трупат игрова практика”, допълни Димитър Крушовски, който обяви, че ще бъде отправено предложение към Дебрен мачът помежду им да се играе на Градския стадион в Гоце Делчев.

МЕЖДУВРЕМЕННО ПЪРВИ И ЕДЕНСТВЕНИ ТОП ПРЕСА НАУЧИХМЕ ЧЕ СТАРШИ ТРЕНЬОРЪТ НА ПИРИН ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ПОДАВА ОСТАВКА! ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ДНЕС! ОЧАКВА СЕ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене