Марио Близнаков е с подуто коляно (СНИМКА)

„Пирин” (Гоце Делчев) загуби от „Чепинец” и бе на път да загу¬би поредния си основен футболист за дълго време. Марио Близнаков бе един от най-здраво наританите футболисти при визитата им във Велинград, които не подбираха средства, за да им противодействат, а съдийската тройка на срещата позволи да преминават в много случаи границата на твърдата игра. За щастие играчът ще бъде аут още около седмица след удара в коляното му. Между¬временно лекарите му разрешиха да води рутинните в подобни случаи индивидуални тренировки. Ако се наложи негово отсъствие, дори за седмица или две, това би било поредният удар за „Пирин” (Гоце Делчев) не само в офанзивен план.

„Чувствам се неприятно в тази ситуация, тъй като не знам какво ще покажат изследванията. Изпитвам болка, а и за невъоръжено око е явно, че има нещо, а не се преструвам, след като коляното ми е подуто. Получих няколко тежки удара, но през второто полувреме към неговия край окончателно съперников играч ме съсече. Просто домакините не подбираха средствата, в които да ни спрат, преминаваха далеч границите на правилата, а съдията показа, че твърде широко разбира твърдата игра. Слушат се разни приказки, че това било „В” група и било нормално да се играе така. Никой не отрича, че трябва да се играе мъжки, но не грубо. Каква е тази амбиция у моите колеги, които явно са готови дори да убиват за някакви точки, забравяйки, че футболът за мнозина е нашата професия, а теренът – нашето работно място и с такива касапски влизания могат да лишат някого от хляба му. Футболът не е гладиаторска битка, в която трябва да убиеш опонента си. Това не е оправдание за загубата срещу „Чепинец”, а е неприятна констатация. Гледаме най-напредсебе си и причината е в нас, след като бяхме по-добрият отбор, но не успяхме да реализираме отдалите ни се възможности”, коментира Близнаков.Марио Близнаков е с подуто коляно

Освен него с проблеми след срещата са още Радослав Моллов, Стойко Иванов и Смаил Креболиев, чиито болежки са доста по-малки от тези на колегата им.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене