Преглед на местния печат

„Вяра“

Съдия Начев отмени гаранцията от 3000 лв. на Николай Карастоянов за смъртта на Отвертката, падна и подписката на Владимир и Иван

Окръжният съд в Кюстендил под председателството на съдия Мирослав Начев отмени мярката за неотклонение „подписка“ на стоматолога Владимир Карастоянов и на сина му Иван, както и паричната гаранция от 3000 лева на Николай Карастоянов. Тримата са обвиняеми по досъдебно производство № 212/214 на РУ МВР – Дупница заради това, че на 11 март миналата година в заведение „Колата“, наръган с нож, умира един от гардовете на Братя Галеви, Николай Радев – Отвертката.

 

Погребаха покосения от рак Георги Първанов под звуците на „Руфинка болна легнала” в Дупница, родопски певец и гайдар огласиха гробището

Родопската песен „Руфинка болна легнала” огласи вчера дупнишките гробища, където бе погребан бизнесменът Георги Първанов, известен като близък на Братя Галеви. Специално за погребението беше дошъл гайдар и певец от Родопите.

 

Галеви изнасилвали групово Моника Валериева, тормозили я и психически

Братя Галеви многократно изнасилвали и малтретирали дупничанката Моника Валериева. Изчезналите от правосъдието бизнесмени упражнявали физически и психически тормоз над Моника, която сега се изявява като модел.

 

Прокуратурата в Дупница установи: Законни брадви са играли в гората над дупнишкото село Бистрица 

„Няма данни за извършена незаконна сеч в района на село Бистрица, която да е прикривана от служители на ЮЗДП – Благоевград”, това съобщи в писмо до вестник „Вяра” говорителят на Районна прокуратура-Дупница Емил Павлов. В писмото той пише, че прокуратурата се е самосезирала и е извършила проверка по повод публикацията на вестник „Вяра”, в която бившият лесничей Георги Амбарков излага твърденията си за извършена незаконна сеч в гората над Дупница.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене