Яне Янев е носител на новото, на просперитета за града

Йорданка Борилова: В Сандански са необходими големи и решителни промени!

Тя е под № 27 в листата на РЗС с № 12 в интегралната бюлетина

“Трябва да се направят големи промени, а не нещо да се позакърпи и пак нищо”, коментира управлението на общината г-жа Борилова.

Йорданка Борилова е в частния сектор от 1992 г. Тук дълги години развива частен бизнес и винаги е разчитала на себе си и семейството си.

За управлението допълва: “Най-вече младите хора с опит и позиции трябва да бъдат на предните позиции, защото те трябва да са гръбнакът на общината.”

Подчертава, че работи за себе си и не е зависима. Познава на практика усилията, необходими за създаване на работни места. И се гордее с това, че с частната си дейност е работила не само за своето семейство, но е осигурявала и препитание на други.

Мотивацията й да бъде кандидат за общински съветник в листата на РЗС е богата. Големите промени според г-жа Борилова могат да дойдат само с амбициозно управление. Защото само то може да осигури много, и то добре платени работни места. В крайна сметка това си струва, за да може младите “да имат информация за тези възможности, да ги получават и в крайна сметка да останат в града и да се развиват.” А относно номинацията й от РЗС тя споделя: “Аз уважавам Яне Янев като човек. Първо като човек. Той е носител на новото, на просперитета за града. Той беше чудесен законодател. Най-работещия депутат от Сандански за последния четвърт век. Кой друг толкова пъти и по толкова значими теми е участвал в най-авторитетните телевизионни предавания. Убедена съм, че и като кмет той ще представя достойно Сандански и в София, и в Брюксел. Той може да говори и със силата на фактите и аргументите убеждава дори и опонентите си.”

За пръв път Йорданка Борилова е припознала и пожелала да се включи в екип, който се бори за желаната промяна: “В екипа на Яне Янев кандидатите за общински съветници са все млади хора, а това е най-хубавото, това е бъдещето – млади хора, които не са корумпирани, млади хора, които не са зависими.”

Борилова подкрепя проектите, представени от РЗС, за индустриална зона с логистичен център и за общинско тържище с хладилна база. Най-малкото, защото в “община Сандански една голяма част от хората се занимават със земеделие – трябва по някакъв начин да им се помага.”

”Участвам в тези избори с цел прозрачно и ефективно използване на еврофондовете.” Г-жа Борилова допълва, че основна цел за нея е подобряване на инфраструктурата на общината чрез усвояване на тези средства.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене