Цветан Цветанов в Благоевград: Видимата промяна става само тогава, когато ГЕРБ управлява

Атанас Камбитов с неговия устрем и силен екип постигнаха много в Благоевград. Трябва ни убедителна победа във всички общини, която да даде перспектива на целия регион. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ в Благоевград. „ГЕРБ залага на отбора и на конструктивното говорене. Видимата промяна става само тогава, когато ГЕРБ управлява. Трябва да постигнем убедителни победи в област Благоевград, за да можем да застанем с високо вдигната глава пред хората“, заяви той. Според зам.-председателя на ГЕРБ, днес България има стабилно правителство в лицето на Бойко Борисов. “Имаме воля за реализирането на всички предизвикателства пред България. Бойко Борисов е човек на действието, на отговорността и на реалните политики. Благодарение на това, още през 2016 -2017 г. ще можем да се движим безаварийно по автомагистралата „Струма“ до границата“, посочи още Цветанов.

Kambitov“Ние сме ГЕРБ – залагаме на свършена работа, на подписаните нови европейски програми, на авторитета на Европейската комисия, на направените магистрали. Скоро ще е готова и АМ „Струма“. Щеше да бъде готова, ако не беше кабинета „Орешарски“. Ние залагаме на видими резултати, които хората виждат и усещат“, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Благоевград Атанас Камбитов. Той подчерта, че общината има реализирани проекти за милиони левове, без нито една санкция. „Над 90% от панелните жилища в Благоевград ще бъдат санирани до края на 2016 г. Работим по проекти за над 480 млн. лева за следващия програмен период“, обясни Камбитов.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел поздрави с видеообръщение жителите на Благоевград. Като зам.-председател на Групата на ЕНП в Европейския парламент тя подчерта, че кандидатите за кметове на ГЕРБ имат подкрепата на Европейската народна партия. „Всички в Европейската комисия знаят за модела на интелигентно управление и устойчиво развитие на Атанас Камбитов в Благоевград. Постигнатото от екипа на Камбитов и ГЕРБ в местния парламент доказа, че когато местната власт и гражданите са обединени, резултатите са видими.  Днес Благоевград е модерен и проспериращ европейски град. Лично Жозеф Дол отбеляза развитието на Благоевград. Високата оценка на работата на Атанас Камбитов е силен знак. Отборът, воден от Камбитов, ще бъде онзи мощен двигател, който ще помогне на Благоевград да продължава да се развива стабилно“, категорична бе Мария Габриел.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене