ВИДЕО: Над 48 млн. лева привлече община Гоце Делчев през последния мандат на кмета Владимир Москов

БСП – Гоце Делчев откри снощи предизборната си кампания , като за шести пореден мандат, бе представена кандидатурата за кмет на общината, Владимир Москов и листатата на общинските съветници от партията и коалиционните им партньори.

Доказалият се в петте предходни мандата като кмет на община Гоце Делчев, Владимир Москов, благодари за поредното доверие гласувано му от партията и симпатизантите му и за това, че отново в началото на избори са заедно за да споделят това, което трябва да се направи в града и общината през следващите четири години. Последният си пети мандат като градоначалник на община Гоце Делчев, Владимир Москов отчете като много успешен. „Въпреки политическата нестабилност и финансова криза в страната, през последният управленски мандат,  успяхме да привлечем допълнително над 48 милиона лв. за общината“, каза господин Москов. През последният мандат на кмета Москов община Гоце Делчев е спечелила над 44 проекта. Сред по-значимите от тях са за рехабилитация на 26 улици и Градския парк на стойност 8,5 млн.лв; 7,5 млн.лв за подмяна на водопровод и асфалтиране на улици в села с под 2 хиляди жители; 6 млн.лв за парк Панорама, зелени площи и асфалт, тротоари и ВиК на 25 улици; 5,5 млн.лв за ремонта на 2 гимназии, 2 основни училища и 1 детска градина.

„Кметът първо е кмет и след това политическо лице. Затова аз винаги съм се ръководил от проблемите на хората и това как да ги реша, независимо какво управление е било, за да има резултати от работата ми“, каза още кандидат кмета на Община Гоце Делчев, издигнат за шести пореден мандат от общинския съвет на БСП.

Представени бяха и кандидатите за общински съветници издигнати от БСП и коалиционни партньори. В листата са включени личности от всички прослойки на обществеността, доказали своите успехи и авторитет сред жителите на общината.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене