Малчуганите от ОДЗ „Здравец” – Петрич с две престижни награди от международен конкурс

одз здравец петрич

ОДЗ 2 „Здравец” – град Петрич с директор Христина Гюрова спечели две награди от международния конкурс „Коледа в нас”, организиран от детска интернет телевизия „Аз мога, аз знам”. Талантливите деца се включиха в проявата с клипа „Коледен поздрав от ОДЗ „Здравец” – гр. Петрич. Поздравителната композиция е по идея, сценарий, режисура и хореография на музикалната педагожка Величка Тотева.

Малките артисти поднесоха на зрителите танц от „Лебедово езеро” и миниконцерт. От изпълнението им лъха празнично настроение и детска ведрост.

Журито на конкурса, водено от председателя на Държавната агенция за българите в чужбина Лили Спасова, присъди на възпитаниците на ОДЗ 2 „Здравец” специалната награда за проявено творчество и иновативност.

С по-голяма тежест за децата обаче е наградата на публиката. Техният коледен поздрав събра най-много симпатии и се класира на първо място в онлайн гласуването.

Конкурсът „Коледа в нас” се провежда за трети път. На миналогодишното му издание децата от ОДЗ 2  „Здарвец” се класираха на първо място в категорията „Детски градини”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене