Георги Андонов: „Готвеното уволнение“ на заместник-директора на Горското в града е просто опит за долна предизборна интрига

Според кандидата на ГЕРБ за кмет на Гоце Делчев определени хора се чувстват безпомощни и единственият им ход е да опитват да създават несъществуващо напрежение

Появилите се слухове за това, че ПП ГЕРБ подготвя уволнението на заместник-директора на горското стопанство в града – Ахмед Дренчев – мога да окачествя само и единствено като неуспешен опит да бъдат създадени интриги между ГЕРБ и ДПС.

Категорично давам да се разбере – нито аз, нито който и да е друг от ГЕРБ – Гоце Делчев  е правил дори и опит в посока нечие уволнение. Подобни неморални и грозни действия не са ни присъщи – за нас са важни знанията и потенциалът на един човек, а не партийното членство!

Докато бяхме в опозиция, много пъти изпитахме на гърба т.нар. „политически уволнения“. Видяхме с очите си колко е тежко, когато някой си играе с чужди човешки съдби – само и единствено заради партийни окраски и инакомислие. Ние не бихме си го позволили. Никога не сме делили хората на „наши“ и „ваши“ – работим и ще работим с всички, които искат да работят.

Каква е причината за тези интриги? Единствената възможна е страхът от все по-клатещия се стол, който цели 20 години стои здраво, без да помръдва.

За да не оставя никакви съмнения – ДПС  в Гоце Делчев не е мой враг, не гледам на него като на заплаха или конкурент. Не виждам и защо са тези спекулации – те нито ще издигат свой кандидат, нито знам да има решение, че ще ме подкрепят.

Моята цел е най-накрая тази община да се управлява открито. Моят конкурент е сегашното й управление. Ще работя ЗА това най-накрая хората да получат промяната, която искат. Ще работя с всички, които искат да работят.

Отворен съм за Вашата подкрепа. Отворен съм за подкрепата на всички партии и граждани, които  имат желанието да направим Гоце Делчев община за пример; да я извадим от състоянието, в което се намира.

И най-накрая – ще се боря упорито най-накрая жителите на тази община да спрат да бъдат разменна монета. Ние сме хора с различни мнения, а не просто гласове, които влизат в урните в изборния ден!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене