ВИДЕО: Успешни първи крачки в познанието пожелаха на първокласниците от Второ ОУ в Гоце Делчев

С много празнично настроение и нескрито вълнение стартира днес новата учебна година във Второ ОУ „Гоце Делчев“ в гр. Гоце Делчев.

С официално слово и поздравления директорът на училището Цветанка Петричкова откри новата учебна година, а специално на първокласниците каза: „Днес учителите ви ще ви заведат във вашите класни стаи, за да направите първите крачки към познанието.

Пожелавам ви много незабравими дни, успешно обучение и вяра в учителите, с които ще бъдете заедно през следващите години.

От името на родителите на първокласниците, с пожелание новата учебна година да бъде успешна за всички, се обърна Ели Малкочева.

Поздравителни адреси и пожелания по повод началото на учебната година Второ ОУ получи от Ивайло Златанов – началник на РИО Благоевград, Георги Андонов – депутат в Народното събрание и от кмета на общината – Владимир Москов.

Ученици от училището изнесоха специална празнична програма, посветена на първия учебен ден, в който участие взеха и ученици от първи клас. В края на тържеството, истински звънец даде началото на учебните занятия, а първокласниците, преди да влезнат в класните стаи, преминаха през огромна символична шестица от цветя.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене