ВНИМАНИЕ! От 14:00 до 20:00 часа ще бъде ограничено движението на товарни автомобили над 12 тона по АМ „Струма“, главен път Е-79 и път II-19 Симитли – Гоце Делчев

От 14:00 до 20:00 часа ще бъде ограничено движението на товарни автомобили над 12 тона по автомагистралите и най-натоварените участъци от републиканската пътна мрежа, съобщи за Pirinsko.com дежурният полицай в ОД на МВР – Благоевград.

За Благоевградска и Кюстендилска области забраната е в сила за автомагистрала „Струма“, главен път Е-79 и път II-19 Симитли – Гоце Делчев.

Целта е повишаване на безопасността на движение при засиления трафик, който традиционно се наблюдава в края на работната седмица през летния сезон и увеличаване на пропускателната способност на пътната инфраструктура. Ограничението не важи за МПС, превозващи бързоразвалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим, живи животни и опасни товари.

Продължава укрепването на път II-19 Банско – Гоце Делчев, при разклона за с. Кремен. Движението се пренасочва по обходни маршрути и е регулирано с необходимите пътни знаци.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене