НЕВРОКОПЧАНИНЪТ МАРИАН АНЗОВ В СИГНАЛ ДО ВЕСТНИК ГРАДЪТ: ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ „МАЙСТОР“ СТЕФАН ЦВЕТКОВ – СЪСИПА МИ КОЛАТА, РИСКУВАХ ЖИВОТА СИ НА ПЪТ ЗА МОРЕТО!

Преди няколко дни с човек на вестник „Градът“ се свърза нашият съгражданин Мариан Анзов, който поиска да изрази своето възмущение и отвращение от работата на скандално известния пишман монтьор Стефан Цветков. Цветков е редовен герой в наши публикации, поради крайната си некоректност към банки и кредитори и заради факта, че е участвал в схеми на майка си – небезизвестната Недялка Цветкова, бивш директор на социалното в Гоце Делчев. Този път обаче скандалът е потребителски. Анзов е клиент на Цветков и поиска думата, за да разкаже какви ужаси е изживял от работата на монтьора.
„Излязох отпуска и реших да отида на море. Колата ми имаше проблеми с климатика и отидох при Стефан Цветков, който сам ми се похвали, че е добър майстор на климатиците на колите. Оставих му колата и му казах да направи профилактика на климатика, защото ще пътувам. Ден по-късно отидох да си взема колата и той ми каза, че климатикът ми имал сериозен проблем, той го отстранил и ремонтът ще струва 150 лева, като бонус той ми направил дори някакво подобрение. Платих исканата сума и си тръгнах. Още по път за вкъщи обаче колата започна да ми прави проблеми, климатикът не работеше както трябва. Звъннах на Цветков и той ми каза, че се сеща какво е станало, някаква част била за смяна и трябва да му дам още 90 лева. Тогава заподозрях измамата. Казах му, че ще се върна да ми оправи колата, защото съм си платил, и че лев няма да му дам повече и Цветков ми затвори телефона. Оттогава не ми вдига. Въпреки дефекта реших да отида на море и се случи най-неприятното. Още на Стара Загора колата ми загря, а няколко километра след това спря и двигателят й блокира. Детето и жена ми стояха три часа на жегата, докато намеря помощ и сервиз. Във въпросния сервиз се оказа, че Цветков е оплескал нещата и е направил нечувани поразии на колата ми. Преплел някакви кабели, някакви тръби на климатика, а бе ужас… направо да съм щастлив, че съм останал жив с тази кола, казаха ми майсторите. До ден днешен Цветков не ми вдига и ми се крие. Като се прибера, ще си търся правата докрай, а дотогава реших да сигнализирам вас, вестник „Градът“, с цел да предпазя други колеги шофьори от лапите на този нещастник.“
Ние от вестник „Градът“ веднага ще пренасочим сигнала до всички компетентни институции. Потърсихме за мнение и другата страна, но Стефан Цветков отказа да коментира каквото и да е, щом е било за нашия вестник. Изводите са за вас.
КОМЕНТАР ПО ТЕМАТА:
Град Гоце Делчев се напълни с измислени майстори и гаражи за ремонти на коли. Откровени некадърници с малко повече самочувствие и повече ровене в Гугъл и монтьорските форуми правят пари от нашата наивност и доверие. Не осъзнаваме обаче, че тези хора, които законът не преследва, могат да ни направят такива поразии, от които да зависи и нашият живот. Бъдете бдителни, показвайте ни ги, ако станете тяхна жертва. Самозванците съсипват обществото, а ние, като мълчим, ставаме техни съучастници в престъпления. Това не е нормално.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене