Христина Мирчева от AF Models: Получавала съм неприлични предложения, и то не от млади момчета…

Топ Преса ще ви запознае с едно от страхотните момичета на модна агенция AF Models

Hrisi_MirchevaХриси, представи се на нашите читатели…
– Казвам се Христина Симеонова Мирчева и съм на 25 години. Живея в Благоевград от 10 години. Родом съм от Слащен, там си живеех там съм си завършила и средното образование. В Благоевград дойдох, заради висшето си образование, което вече завърших.

Какво точно?
– Магистърска степен по финанси, тук в Югозападният университет „Неофит Рилски“.

Как от магистър по финансии стана фризьорка?
– Още докато учех в Югозападният университет, реших че искам да се занимавам с нещо допълнително. Аз и преди си работех, но исках нещо по-различно. Работата, като сервитьорка не е кой знае какво. Така се записах на фризьорски курсове, от начало като хоби. Никога не съм си и представяла, че това ще ми е работата за напред. Работила съм в много салони тук и в София. Пробвах да работя и специалноста си, по разни институции, но нещата не стават толкова лесно. Не е само диплома не са само знания и конкурси. И като разбрах, че нещата не стават без връзки, си казах че ще се насоча към фризьорството. Запознах се с Александър Филипов едно от най-популярните имена в сферата на коафьорството в Югозапада. Страхотен човек, взе ме под крилото си и вече една година съм в салона му. Чувствам се много добе, развивам се, уча нови неща, печеля клиенти.

А клиентите ти в салона жени ли са или мъже, презполагам че има доста мъже, които идват само заради теб…?
– Работя и с мъже и жени, но като цяло да, мъжете са доста повече.

Много странно, от магистър по финанси ставаш фризьорка, а от скоро модел и вече “Мис България – Благоевград” 2015 😉
– И работата ми, като модел стана без да съм го планирала. При изложението ни за абитиурентите, през февруари което правихме за прическите трябваше да заместя едно от момечетата. От там тръгнаха всичките ми изяви. Аз съм и първото момиче на AF Models. Март месец станах “Мис Банско”. Станах лице на модна къща, лице на публиката. Участвахме в международен фестивал на прическата и красотата в гр. Пловдив. Отидохме да си изберем момиче за нашето шоу. Там има стилисти от цял свят и руснака стилист Руслан Татянин, който трябваше да прави шоу си търсеше три момичета и неговмия асистент избра точно мен, а същевременно и ние търсехме момичета. Така станах негов модел, представих неговите прически. Започнаха медиини изяви списания, телевизии… Аз много се радвам за тези неща, защото не на всеки се случва това…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса /от 7 до 13 Август 2015 г./

Bayraktarski_TopPresa

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене