Откриха официално най-големия пътен възел в страната

Откриха официално участъка Белокопитово – Каспичан от автомагистрала „Хемус“ от км 337+302 до км 342+200 и най-големият пътен възел у нас – п. в. „Белокопитово“,предаде репортер на Радио „Фокус”-Шумен.

На церемонията присъстваха премиерът Бойко Борисов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Лазар Лазаров, областният управител на Шумен Донка Иванова, народни представители на област Шумен, кметове на общини в областта, представители на строителната фирма и много граждани.

Отец Димитър от храм „Свето Възнесение” в Шумен отслужи водосвет за здраве и безаварийно пътуване. След отслужване на водосвета министър Лиляна Павлова връчи документите за пускане на участъка на инж. Лазар Лазаров и подчерта значението на пътния възел. Министър Павлова заяви, че са донесли вода от свещения кладенец в Плиска, за да осветят новия участък. От своя страна премиерът Бойко Борисов благодари на всички, взели участие в изпълнението на строителството на участъка.

Magistrala-BG-2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене