Потресаващо разкритие! Само в Запад Юг! Фамнилията Воденови за по-малко от 2 години вдигна палат за 5 млн. лева

Както в. „Запад-юг“ обеща на читателите си в миналия брой, че ще има продължение на разследващия материал за сицилианския тип санданска фамилия Воденови, сега про­дължаваме с първата част на нашето журналистическо раз­следване.

Сандански все повече при­лича на италианския град Палермо от края на 80-те го­дини на миналия век. Един куп незаконно забогатели местни мутри демонстрират суперлуксозен стандарт, който далеч надминава къщите и колите на мафиотите от Сицилия в края на 20-ти век. Компетентните органи спят или може би очакват да се появят санданските Паоло Барселино и Джовани Фал- коне, и двамата следователи и съдии, известни със своята не­примирима бор­ба с мафията на Палермо.

Транспортният бос Румен Воденов по всичко личи, че освен стандартните то­вари, в тирове­те вози и други скъпоструващи вещества.

Няма как по друг начин да се обяснят бесните темпове на забо­гатяване на сан- данската фами­лия Воденови. За по-малко от две години, по думи­те на големия му син Воден Воде- нов, са построи­ли новия замък, в който вече живее фамилия­та. Кичозната сграда в стил мутро-барок отвън, но най-ве­че вътре е пълна с перверзии,

за които в този брой само ще загатнем. От наш достоверен източник в Солун разбрахме, че само един от полилеите струва 5 хиляди евро. Разгъ­натата площ на мутро-баро- ковия палат е над 2000 кв. м. Строителните материали почти 100% са вносни и на възможно най-високите цени. Разследването ни се добра до информация, която може да предизвика много скоро операция „чисти ръце“.

Ще бъде много интересно как тази фамозна фамилия ще докаже произхода на средствата, вложе­ни в огромния палат. Изчисленията на ве­щите лица при първо­началните сметки по­казват, че стойността на мутро-бароковия дворец, намиращ се на бул. „Поленишки път“, възлиза на над 5 милиона лева.

» Откъде са парите на фамилията;

» Какви автомобили карат бащата и два­мата му сина Николай и Воден Воденови;

» По колко на ден харчат извратените му снахи;

» Какво още демон­стрират от фамилията през последните три години…

…ще разберете в следва­щия брой.

Бел. ред.: Запад-ЮГ раз­полага с неопровержи­ми доказателства, че мафиотската фамилия Воденови има чадър от местен депутат. Кой е той? Очаквай­те албум от снимки, показващ разгулния живот на клана Воденови и покровителя им от парламента.

Вестник „Запад Юг“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене